mondkapje-kopen-info6

Bescherm uzelf op de juiste manier

 Mondmaskers maken het mogelijk veilig te ademen tijdens gevaarlijke werkzaamheden. Doordat de lucht eerst gefilterd wordt, worden deze schadelijke kleine deeltjes niet ingeademd en kunt u veilig werken. De blootstelling aan gevaarlijke stoffen wordt dus geminimaliseerd. De filter beschikt over hele kleine poriën waar stof, fijnstof en andere kleine deeltjes, zoals virussen, niet doorheen kunnen. Een mondmasker zal echter nooit voor 100% bescherming bieden.
mondkapje-kopen-info5

Bestellen bij Mondkapjesbestellen.nl

Heeft u voor uzelf of uw dierbaren behoefte aan mondkapjes? Klik dan snel hieronder om door te gaan naar onze webwinkel. Wees er op tijd bij. Want hoewel wij over een zeer ruime voorraad beschikken, lijkt de vraag groter dan het aanbod. Ook overheden en overheidsdiensten hebben we als klant mogen verwelkomen.

Mondkapjesbestellen.nl is een populaire aanbieder van mondkapjes en maskers. De mondkapjes helpen de gebruikers om een verminderde kans van virale infecties op te lopen. Mondkapjesbestellen.nl biedt een aantal verschillende soorten mondkappen en maskers. Alle producten zijn getest en goed bevonden. 

Wees niet te laat met het bestellen van uw mondkapje. Vanwege de recente gezondheidscrisis is er een enorme influx aan klanten bijgekomen. Op dit moment worden wereldwijd de voorraden leeggehaald, wat een tol eist van ons aanbod aan mondkapjes. 

Prijs per 75 stuks van €59,95 voor €19,95 . 
Gratis verzending!

De mondkapjes zijn gemaakt van hypoallergeen, non-woven materiaal. Geïntegreerd filtermedium waarmee het product een goede filterwerking biedt

Prijs per 40 stuks van €39,95 voor €14,95. 
Gratis verzending!

De mondkapjes zijn gemaakt van hypoallergeen, non-woven materiaal. Geïntegreerd filtermedium dat een goede filterwerking biedt.

Prijs per 10 stuks van €59,95 voor €19,95. 
Gratis verzending!

De mondkapjes filteren de meeste luchtdeeltjes en bieden een hoge mate van bescherming van de luchtwegen tegen ziekten die zich verspreiden.

FAQ

Veelgestelde vragen worden hier beantwoord. Heeft u nog een andere vraag? Neem dan contact op via mail of telefoon.

Op dit moment bieden we 2 verschillende soorten mondkapjes.

Het reguliere mondkapje, gemaakt van een hypoallergeen materiaal. Hierbij zit een geïntegreerd filtermedium, wat een goede filterwerking biedt.

Ook hebben we het gekeurde KN95/FFP2 masker in ons aanbod. Deze bieden voldoende bescherming tegen virale infecties. Ze zijn beproefd en goed bevonden volgens de officiële Europese gezondheidsnormen.

Heeft u een verkeerd product besteld, of heeft u de verkeerde bestelling ontvangen? Neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

We hopen op uw begrip in deze drukke periode.

Heeft u een fout gemaakt tijdens het bestellen? Neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Het kan zijn dat de bestelling al verzonden is. In dit geval kunt u de bestelling retourneren. Wel graag eerst contact opnemen.

We hopen op uw begrip in deze drukke periode.

mondkapje-kopen-faq